ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται επαγγελματικές φριτέζες διπλές, μικρές, επαγωγικά συστήματα, επαγγελματικά ηλεκτρικά μάτια ή υγραερίου, στην Emporio Georgacopoulos αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς!

ROV-brochure-2-2

ΦΡΙΤΕΖΕΣ PITCO

Η Pitco, παλαιότερα γνωστή ως J. C. Pitman and Sons, Inc., είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών φριτεζών που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ιστορία άνω των 100 ετών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1918 και κατέκτησε με επιτυχία μια κορυφαία θέση στον κλάδο των υπηρεσιών τροφίμων.
Οι πελάτες αγαπούν τις φριτέζες της για τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους και την απίστευτη αξιοπιστία τους.

WERY

Η Wery προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους τύπους catering. Από κουζίνες μεγάλων εταιρειών μέχρι μικρά μοντέρνα μέρη, από πολυτελή ξενοδοχεία έως κοινοτικές υπηρεσίες, από σύγχρονες μορφές για γρήγορο φαγητό μέχρι σχολές μαγειρικής, ο εξοπλισμός που διαθέτει είναι η σωστή απάντηση για κάθε ανάγκη.
Στις κουζίνες Wery κάθε λεπτομέρεια είναι μελετημένη και σχεδιασμένη για να κάνει την εργασία ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.
Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες, ο εξοπλισμός Wery εξασφαλίζει αξιοπιστία και υψηλή απόδοση.

GIORIK

Η Giorik ιδρύθηκε το 1963 με αποστολή την έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογικά καινοτόμων λύσεων που θα εφαρμοστούν στον επαγγελματικό εξοπλισμό μαγειρικής.

Φιλικός προς τον χρήστη εξοπλισμός, καθώς απλοποιεί τις πολύπλοκες καθημερινές λειτουργίες σε μια σύγχρονη επαγγελματική κουζίνα.

  • Καινοτομία: Δημιουργία τεχνολογικά καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας.
  • Ευχρηστία: Εξοπλισμός φιλικός προς το χρήστη και εύκολος στη χρήση.

ELFRAMO

Η ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Η Elframo δραστηριοποιείται στον κλάδο 50 χρόνια, με παράδοση, ποιότητα και εξειδίκευση στα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και σκευών προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα, καινοτομία και εστιάζοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η EMPORIO GEORGACOPOULOS είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Elframo και έτσι επιστρέφει στην οικογένεια της, στην οικογένεια Γεωργακόπουλος που πρώτη εισήγαγε την Elframo στην Ελληνική αγορά το 1967, την καθιέρωσε στην αγορά και την υπηρέτησε πίστα για 45 συνεχή έτη.