ΦΟΥΡΝΟΙ

Η εταιρεία μας προμηθεύει με επαγγελματικούς φούρνους υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας τις επιχειρήσεις εστίασης και τα ξενοδοχεία!

Επαγγελματικοί φούρνοι για ψωμί, φούρνοι για σφολατοειδή, πίτσας, εστιατορίου, για φαγητό, ζαχαροπλαστικής ή ψησίματος για να μείνουν ευχαριστημένοι οι δικοί σας πελάτες!

Εμπορευόμαστε φούρνους γκαζιού, υγραερίου, με αερόθερμο, αερίου, ηλεκτρικούς, φυσικού αερίου, κυκλόθερμους με την εγγύηση κορυφαίων κατασκευαστών.

RATIONAL ΦΟΥΡΝΟΙ

Με πάνω από 1.000.000 RATIONAL μονάδες στην αγορά, τα συστήματα μαγειρέματος έχουν γίνει στάνταρ στις επαγγελματικές κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τη μελέτη Kantar TNS του 2018, το 98% των χρηστών προϊόντων της RATIONAL στη Γερμανία, την Βρετανίας και τις ΗΠΑ θα πρότειναν τα προϊόντα της εταιρείας.

LINCAT

Βρείτε την τέλεια εφαρμογή για την κουζίνα σας με τη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων Lincat, ειδικά κατασκευασμένα για χρήση, όπως φούρνους πίτσας, επαγωγικές εστίες και τοστιέρες.

Τα προϊόντα της Lincat έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν μια συγκεκριμένη απαίτηση στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένοι για το σκοπό αυτό, οι φούρνοι πίτσας, οι φούρνοι θερμότητας, οι τοστιέρες και οι επαγωγικές εστίες προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά και κάνουν τη διαδικασία μαγειρέματος στην κουζίνα σας πολύ πιο ομαλή.

Με τη δύναμη να μειώνει τα υψηλά κόστη και να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα του προσωπικού, η γκάμα αφορά την υψηλή απόδοση με χαμηλό λειτουργικό κόστος.