ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ

Περήφανος συνεργάτης της Scotsman Ice Greece

Η κορυφαία εταιρεία μηχανημάτων πάγου παγκοσμίως. Η μόνη ολοκληρωμένη λύση της βιομηχανίας για συστήματα πάγου υψηλής και ανώτερης απόδοσης.

Επαγγελματικές παγομηχανές Scotsman με πάγο ή με τρίμμα σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με τις υπηρεσίες της Emporio Georgacopoulos.

SCOTSMAN - Ice Systems (ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ)

Ολοκληρωμένη λύση για συστήματα πάγου υψηλής και ανώτερης απόδοσης .
Η μεγαλύτερη επιλογή εξοπλισμού και μορφών πάγου που διατίθενται στην αγορά για την παροχή των καλύτερων δυνατών λύσεων στους πελάτες μας.

ΣΥΣΤΗΜΑ XSAFE

Το XSafe είναι ένα σύστημα υγιεινής των μηχανών πάγου που προστατεύει από ιούς, βακτήρια, μούχλα και ζυμομύκητες χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπεριώδους φωτός χωρίς χημικά.

Το XSafe είναι εγκατεστημένο στην παγομηχανή Scotsman και χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία υψηλής ισχύος για να δημιουργήσει ένα αντιδραστικό μείγμα οξυγόνου, όζοντος και φωτο-πλάσματος το οποίο κυκλοφορεί συνεχώς στον αέρα εντός της παγομηχανής. Ο επεξεργασμένος αέρας περνάει εκτεθειμένος σε συστατικά που αναστέλλουν την ανάπτυξη ιών, βακτηρίων, ζυμομυκητών και άλλων μικροοργανισμών εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή.