ΕΤΑΙΡΕΙΑ

EMPORIO GEORGACOPOULOS

Food Service Equipment

Μια νεοσύστατη εταιρεία που προέρχεται από την Εμπειρία και την Τεχνογνωσία του Ιδρυτή μας κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλου που «γεννήθηκε και μεγάλωσε» στον κλάδο.

Με οικογενειακή παράδοση από το 1965 στον εξοπλισμό εστίασης, όντας η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε εξοπλισμό πλυντηρίου πιάτων τη δεκαετία του ’60, κατασκευαστές πάγου (Scotsman) και το πρώτο Combi Steamer στην Ελλάδα (Juno of Buderus Γερμανία).

Αυτή η εμπειρία, παράλληλα με μια διεθνή καριέρα πωλήσεων σε μεγάλους διεθνής ομίλους κατασκευαστών, όπως η Middleby Corporation, η Marmon Food της Berkshire Hathaway του Warren Buffet, μας οδήγησε στη νεοϊδρυθείσα εταιρεία με ένα όραμα:

Για τη δημιουργία μιας εταιρείας που προσφέρει ποιότητα, εξυπηρέτηση και φροντίζει για την επιτυχία των συνεργατών της.

 

Όραμα μας τα όνειρά σας…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η πορεία των 26 χρόνων, ξεκινάει στην οικογενειακή επιχείρηση Heinami, όπου ο Αθανάσιος Γεωργακόπουλος, έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του εξοπλισμού εστίασης.

Σε ηλικία μόλις 15 ετών μυείται στον κλάδο ξεκινώντας εκπαίδευτικη εργασία στο τμήμα μελέτης – σχεδιασμού κουζίνας Autocad και γραμμή παραγωγής σε εργοστάσιο παραγωγής επαγγελματικών Combi Steamer & επαγγελματικών κουζινων στην Γερμανία.

Την περίοδο 1996 -1997 βρίσκεται στην Frymaster – Shreveport Luisiana για 8 μήνη εργασία στον μεγαλύτερο κατασκευαστή παγκοσμίως στα πλαίσια εκπαίδευσης σε τμήμα πωλήσεων, marketing, international sales, customer service, engineering,  γραμμή παραγωγής και εκπαίδευση και αποφοίτηση ως Frymaster Certified Factory Technician.

Το 2000 λαμβάνει εμπορική και τεχνική εκπαίδευση σε φούρνους Rational στην Γερμανία και το 2014 συνεχίζει την εκπαιδευτική κατάρτιση στην CookTek στο Σικάγο.

Παράλληλα, επαγγελματική ανέλιξη συνεχίζεται στο Σικάγο στην εταιρεία Panos Foods Corporation και ύστερα στην Middleby Corporation σε ρόλο Διευθυντή Πωλήσεων Χώρων Νότιας Ευρώπης, & Μέσης Ανατολής και Διευθυντή Ανάπτυξης του brand CookTek σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με επίβλεψη και έλεγχο των Διευθυντών περιοχής.

Το 2017 βρίσκεται στη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην Equip Hotel Ltd και το 2018 στον Αμερικανικό Όμιλο Prince Castle – Marmon Group (εταιρεία Berkshire Hathaway) ως Τεχνικός Διευθυντής Πωλήσεων για τις χώρες Γερμανία Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Πολωνία.

Το 2019 επιστρέφει στην Ελληνική αγορά συνεργαζόμενος με την Elviomex.

Το σύνολο των εμπειριών αυτά τα 26 χρόνια, οδηγούν στην Emporio Georgacopoulos.

 

Με βασικό στόχο να προσφέρει αυτό που στα τόσα χρόνια στον κλάδο, αφουγκράστηκε ότι λείπει από την Ελληνική αγορά: Η ουσιώδης Εξυπηρέτηση Πελατών & Υπηρεσίες.

 

Η Emporio Georgacopoulos ξεχωρίζει τόσο για την επιλογή των συνεργαζόμενων εταιρειών, όσο και για τις υπηρεσίες που προσφέρει πριν την πώληση των προϊόντων, ώστε ο πελάτης να επιλέξει τα κατάλληλα για την επιχείρηση μηχανήματα, και ταυτόχρονα για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη και μετά την ολοκήρωση του έργου.

Δεξιά κ. Selim Bassoul former President & Ceo of The Middleby Corporation και αριστερά κ. Antoine Bassoul President of Giga Grandi Cucine and member of Middleby Corporation.
Mr. Sebas Fernandes Area Sales Manager Middleby Worldwide
Έκθεση της Nieco – Middleby Corporation at Burger King Convention Milan. (αριστερά προς δεξιά) Tom Holmes VP of Sales Nieco Corporation, Tarek Sarkis Regional Sales Manager Middleby worldwide, Brad Davis Former VP of Business Development Middleby Corporation, Rick Garcia VP of Chain accounts Nieco Corporation.
Middleby Distributor Customer Visit in Istanbul. (από αριστερά) Mr. Kemal Yalgin, General Manager of NT Gusto Distributor of Middleby Brands Turkey, Mr. Douglas Dunn, President of Middleby Worldwide

Με 26 χρονη εμπειρία στον κλάδο και την κληρονομιά 50 ετών στον χώρο, παράλληλα με τις Αμερικάνικες Πολυεθνικές Εταιρείες που είχα την τιμή να εργαστώ για αρκετά χρόνια οδηγηθήκαμε σε ένα νέο βήμα στον επαγγελματικό χώρο εστίασης με όραμα να εξοπλίζουμε τα όνειρα σας και να προσφέρουμε αυτό που θεωρούμε ότι λείπει από την Ελληνική αγορά: 

 • Πελατοκεντρική προσέγγιση με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
 • Πραγματικά επαγγελματικό customer service ιδίως στην τεχνική υποστήριξη.
 • Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στις ανάγκες σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Γεννημένοι στον χώρο εστίασης ακολουθώντας μια παράδοση 50 ετών και μια εμπειρία 25 ετών στον ίδιο τομέα κάνουμε με πάθος σκληρή δουλεία αυτό που τόσο αγαπάμε με ένα και μοναδικό στόχο:

 • Να προσφέρουμε υπηρεσίες και έργο στους συνεργάτες μας συντελώντας στην επιτυχία τους.
 • Να υπηρετούμε και όχι απλά να πουλάμε

Είμαστε μια νέα εταιρεία αλλά με πολύ μεγάλη εμπειρία και ιστορία που εξειδικεύεται σε ποιοτικά μηχανήματα και μόνο, ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές λύσεις και πάντα στοχεύει σε συνεργασίες και αντιπροσωπείες που έχουν ποιότητα, υψηλή απόδοση, λειτουργικότητα και αυτοματισμούς, και οικονομία στην ενέργεια.

Πάνω από όλα όμως η εταιρεία μας δίνει σημασία στον ανθρώπινο παράγοντα και τις υπηρεσίες προσφέροντας αυτό που νιώθουμε ότι λείπει από την Ελληνική αγορά. Customer service

Στην Emporio Georgacopoulos, βρισκόμαστε πραγματικά πάντα δίπλα σας, πάνω από κάθε εγκατάσταση, μπροστά από κάθε ζήτημα.

Μας γνωρίζετε προσωπικά και γνωρίζουμε κάθε ανάγκη σας. Είμαστε εδώ για να δίνουμε άμεσα και αξιόπιστα λύση στα προβλήματά σας.

 

Δημήτρης Αθ. Γεωργακόπουλος

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες της Emporio Georgacopoulos στους πελάτες μας.

Η ομάδα ειδικών μας θα βρει τις καλύτερες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Αναζητούμε συνεχώς νέα προϊόντα και προηγμένο εξοπλισμό για να σας παρέχουμε.

Τι σημαίνει για εμάς Value for Money; Υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λογικές τιμές συνοδευόμενα από υποστήριξη μετά την πώληση.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 • Σχεδιασμό και Μελέτη κουζίνας
 • Ολοκληρωμένη Προσφορά για δουλειά «πακέτο»
 • Κατασκευαστικές υπηρεσίες για Turn Key project μέσω συνεργατών μας
 • Τεχνικές υπηρεσίες
 • Συμβόλαια συντήρησης για τεχνικές υπηρεσίες
 • Άμεση τεχνική ανταπόκριση
 • Ποιοτικά προϊόντα
 • Αναλώσιμα υψηλών προδιαγραφών, όπως απορρυπαντικά και προϊόντα συντήρησης των μηχανημάτων σας και καθαρισμού των χώρων σας.
 • Τεχνικές υπηρεσίες και πλέον της εγκατάστασης, όπως κατασκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σχεδιασμό και μελέτη.